Horloge Breitling Superocean Héritage 42 A1732124/BA61

  • Heritage 42
Horloge Breitling Superocean Héritage 42 A1732124/BA61
Alt text
€ 4.750,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean Héritage
ReferentieA1732124/BA61/279S
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter42 mm
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Superocean Héritage 42 met de referentie A1732124 is een elegant duikhorloge van 200 meter water resistant. Het design vindt zijn oorsprong in de jaren 1950 en combineert het sportieve met het elegante perfect. Deze Breitling Héritage is ook verkrijgbaar op een kastdiameter van 46 mm. Dit automatisch Breitling horloge heeft een kastdiameter van 42 mm en kan gedragen worden door een man met een fijne pols of een dame die sportief groot wenst te dragen. Het Breitling horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; leder, rubber Diver Pro, Ocean Racer, Ocean Classic staal band. De wijzerplaat is zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 17, en heeft een gemiddeld gangreserve 40 uren. Deze automatizche chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage 42 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €3430 met een kalfsleder band, tot maximum €3940 met een Ocean Classic staal band.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling