Horloge Breitling Transocean Day-Date A4531012/G571

  • Transocean Day-Date
€ 5.180,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieTransocean
ReferentieA4531012/G751/737P/A20BA.1
ComplicatiesAutomatisch - Datum - Day-Date
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Transocean Day-Date met de referentie A4531012 is gebaseerd op de Transocean familie gelanceerd in 1958 tijdens de explosieve groei van de luchtvaart. Het horloge oogt zuiver, klassiek en oprecht met strakke lijnen en een duidelijk leesbare wijzerplaat. Dit Breitling horloge heeft een kastdiameter van 43 mm en is 100 meter water resistant. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; leder, rubber Diver Pro, military of  Ocean Classic staal band. De wijzerplaat is grijs, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 45, en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Transocean Day-Date wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €4770 met een kalfsleder band, tot maximum €5290 met een Ocean Classic staal band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling