Horloge Daniel Wellington Classic Southampton - Zilver

  • Southampton
€ 139,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter36 mm
HorlogebandNato
WijzerplaatWit
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz

De Classic Collection met zijn zuivere lijnen en simpel design, werd gecreëerd met in gedachten moderne dames en heren.

Een ultra dunne kast, een eierschelp witte wijzerplaat en een perfect rond design. Wanneer je een roze, wit en blauwe nato band toevoegt, heb je een horloge dat tegelijk fun, strak, klasse en elegant is. 
Het ultra dunne (6mm) Daniel Wellington horloge is geschikt voor elke gelegenheid. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont, een partijtje tennis speelt of van de zon geniet in de country club – Daniel Wellington is een volmaakte compagnon.
Niet enkel dat, maar met het verwisselbare bandje, heb je een uniek uurwerk voor elke dag van de week.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Daniel Wellington

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant van de wereld waar Filip Tysander, de oprichter van het merk Daniel Wellington, een intrigerende Brit ontmoette. De man had het inspirerende vermogen om een "gentleman" en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Zijn  naam? Daniel Wellington natuurlijk.

Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee en onze oprichter raakte geïnspireerd, niet alleen door de prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl.

De "preppy trend" was (en is) groter dan ooit te voren, maar wij hadden het gevoel dat de horlogemarkt incompleet was en er nog plaats was voor andere horloge merken. Er miste dus nog iets en het team van Daniel Wellington sprong in dat gat.

Voor ons staan de horloges van het kwalitatieve horloge merk Daniel Wellington synoniem voor mensen met een vlotte kledingstijl.

Toen Filips met de horloges op de markt kwam, twijfelde hij geen moment en noemde het merk Daniel Wellington.

Neem snel een kijkje naa de diverse horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Daniel Wellington