Horloge Tag Heuer AQUARACER 300M WAY2151.BD0912 Calibre 5 Automatic Watch 40.5 MM

  • Aquaracer 40.50
Horloge Tag Heuer AQUARACER 300M WAY2151.BD0912 Calibre 5 Automatic Watch 40.5 MM
Horloge Tag Heuer AQUARACER 300M WAY2151.BD0912 Calibre 5 Automatic Watch 40.5 MM
Alt text
Alt text

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkTag Heuer
CollectieAquaracer
ReferentieWAY2151.BD0912
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGrijs
HorlogekastBicolor 18k
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter40.50 mm
HorlogebandBicolor 18 karaat
Garantie2 Jaar

De Aquaracer collectie brengt hulde aan het merk met een expertise in ultra betrouwbare uurwerken. Deze uurwerken kunnen weerstaan aan de meest extreme omstandigheden met een ultra betrouwbaar gangwerk. De keuze voor actieve, sportieve mannen met een knipoog naar stijl.

Dit model met de referentie WAY2151.BD0912 beschikt over een grijze wijzerplaat in combinatie met duidelijke indexen en een datum op 3 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 40.50 mm bicolor 18k kast wordt gepresenteerd op een bicolor 18k armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Calibre TAG Heuer 5 met een Day-Date, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Het binnenwerk kan gezien worden door de transparante case back.

De TAG Heuer AquaRacer wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: TAG Heuer 5

Automatisch Swiss made gangwerk met 25 rubi’s en een snelle datum verzet en een Day-Date. Per uur 28.800 vibraties, en een 42 (46) uren gangreserve. Afgewerkt met Côtes de Genève

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer