Horloge Omega Seamaster 300 Master Co-Axial 233.30.41.21.01.001 41mm

  • Seamaster
€ 6.100,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkOmega
CollectieSeamaster
Referentie233.30.41.21.01.001
ComplicatiesAutomatisch - Manufacture
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter41 mm
HorlogebandStaal
Garantie4 jaar

OMEGA heeft de eerste Seamaster 300 geïntroduceerd  in het jaar 1957. Het horloge was speciaal ontworpen voor duikers en professionals die veel met water in aanraking komen.

Meer dan een halve eeuw later maakt het uurwerk een comeback in een volledig vernieuwd en verbeterde vorm, klaar voor een nieuwe generatie avonturiers. Deze Seamaster 300 met de referentie 233.30.41.21.01.001 heeft een gezandstraald zwarte wijzerplaat met rhodium-plated wijzers bedekt met "vintage" Super-LumiNova. De gepolijste keramische glasrand heeft een Liquidmetal® duikrand.

De 41 mm geborsteld en gepolijst roestvrij stalen kast wordt gepresenteerd op een bijpassende armband. Een doorzichtige kastdeksel maakt het mogelijk de anti-magnetische Master OMEGA Co-Axial kaliber 8400 binnenin de kast te bewonderen.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Omega 8400 Co-Axial Chronographe en heeft een gemiddeld gangreserve van 60 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "Chronometre Certifie Omega".

De Omega Seamaster 300 wordt geleverd met een originele Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 8400

Dit mouvement betekend een nieuwe start in watchmaking history: Co-Axial Master Chronometer, een horloge gecontroleerd door COSC en door METAS (The Swiss Federal Institute of Metrology). Het horloge en het gangwerk is beschermd tegen magnetische velden tot wel 15000 Gauss. Het gangwerk bezit een Silicon balance spring, dubbele veer in rechte lijn gepositioneerd, en is opwindbaar in beide richtingen. Het gangwerk is mooi afgewerkt met het befaamde “Cotes de Genève”.

Power reserve: 60 uren

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega