Horloge Omega Constellation Co-Axial 123.55.35.20.52.001 35mm

  • CONSTELLATION 35
€ 26.100,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkOmega
CollectieConstellation
Referentie123.55.35.20.52.001
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatZilverkleur
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter35 mm
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Het model Constellation is ontwikkeld begin 1952. Het was de eerste lijn van horloges met de certificatie “chronometer”. Eén van de belangrijkste kenmerken van de Omega Constellation  collectie zijn de beroemde "Griffes" of klauwen die werden aangebracht op de kast van het horloge sinds 1982. Eveneens experimenteerde Omega met opvallende wijzerplaten binnen deze modellen, en tot op vandaag.

Dit model met de referentie 123.55.35.20.52.001 heeft een zilver wijzerplaat met diamant en met een datum op 3 uur onder een krasbestendig saffierglas. De glasrand in geelgoud is gezet met briljanten, en gemonteerd op een 35 mm geelgouden kast, en wordt gepresenteerd op een geelgouden armband.

In het hart van dit uurwerk is het OMEGA Co-Axial kaliber 2500, zichtbaar door de transparante achterkant van de kast. Het binnenwerk heeft een gemiddeld gangreserve van 48 uren, en is uiteraard COSC gecertificeerd met het label "Chronometre Certifié Omega".

De Omega Constellation Co-Axial wordt geleverd met een originele Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 2500

Automatisch, zelf opwindbaar met een Co-Axial escapement, met Rhodium finish.

Power reserve: 48 uren

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega