Horloge Casio - Baby-G - BA-110-7A3ER

  • Baby-G
€ 119,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkCasio
CollectieBaby-G
ReferentieBA-110-7A3ER
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Chronograaf - Datum - Day-Date - Digitaal / analoog - Timer - Quartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandKunststof
Kleur bandWit
Garantie2 Jaar

Sportief, stijlvol en kleurrijk: dat zijn de Baby-G horloges van CASIO. Deze trendy dameshorloges kun je altijd en overal dragen: tijdens het sporten, op een feestje en in je vrije tijd.

Dit Casio horloge met referentie BA-110-1AER maakt deel uit van de Baby-G collectie van Casio Basic.Het quartz aangedreven horloge is vervaardigd uit een wit kunststoffen kast en armband. De wijzerplaat heeft een zilveren kleur.
Dit uurwerk beschikt over een digitale dag en datum aanduiding. De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. De wijzerplaat kan verlicht worden. De horlogekast is schokbestendig. Een alarm, stopwatch, snooze en mute  functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio