Michael Kors MK8184 - Dylan

  • Dylan
€ 249,00
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter48 mm
HorlogebandRubber
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid100 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum - Chronograaf
ReferentieMK8184

Dit herenhorloge maakt deel uit van de collectie Dylan van Michael Kors.
MK8184 heeft een horlogekast vervaardigd uit rosé staal. De horlogeband is vervaardigd uit zwart silicone rubber. De wijzerplaat heeft een passend zwarte kleur. Dit Dylan horloge beschikt over een datum aanduiding en chronografische functie.

Michael Kors horloge Dylan MK8184 wordt geleverd, met garantiebewijs, in een speciale Michael Kors horloge box.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors