Horloge Bell & Ross BR S Ceramic Phantom Diamond BRS-BL-CES-LGD/SCE

  • Phantom
Uitverkocht
MerkBell&Ross
CollectieBRS
ReferentieBRS-BL-CES-LGD/SCE
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter39 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZwart
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Bell&Ross heeft een BR S collectie ontwikkeld. Deze collectie wordt samengebracht onder de BR familie, de iconische vierkante Bell&Ross collectie. Maar de BR S is het subtiele model binnen deze lijn. De vierkante omlijning van het model, op een 39mm kast, zijn uitermate geschikt voor dames of mannen met een fijne pols. Verkrijgbaar in staal, ceramische materialen al dan niet gezet met briljanten.

De Bell&Ross BR S Black Ceramic Phanton Diamonds heeft een ceramische kast van 39 mm gezet met diamanten. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een quartz gangwerk. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met een kleine datum op 4 uur. Het horloge is afgewerkt met een zwarte ceramische  band.

De Bell&Ross BR S collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross