Juweel Ti Sento armband 23024YP

Juweel Ti Sento armband 23024YP
Alt text
€ 99,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkTi Sento
Referentie23024YP
JuweelArmband
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

Deze TI SENTO - Milano zilveren parelarmband 23024YP pronkt met een roomkleurige parel in een gold-plated zetting. Gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 sterling zilver en gecoat met een laagjeplatinumom het te beschermen tegen slijtage door dagelijks gebruik en het altijd stralend te houden. De zetting is verguld met geelgoud. Met parels sla je nooit de plank mis. Deze vintage parelarmband voegt een extra vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe aan je look. De lengte is verstelbaar zodat het perfect past.

De armband heeft een standaardlengte van 16 cm en heeft een verlengstuk van 4 cm. Hierdoor kan je de armband op 3 verschillende lengtematen dragen, op 16 cm, 18 cm en 20 cm.

Het Ti Sento juweel wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

Wenst u de Ti Sento juweeltjes aan te passen bent u van harte welkom in onze juwelen winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Ti Sento

In het voorjaar van 2003 lanceerde Ti Sento Milano haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie. Sterling zilver, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten.

Bekijk alle juwelen van Ti Sento