Juweel GEMINI RING DUPLUS SILVER BLACK DUP01

  • DUPLUS
Juweel GEMINI RING DUPLUS SILVER BLACK DUP01
Juweel GEMINI RING DUPLUS SILVER BLACK DUP01
Juweel GEMINI RING DUPLUS SILVER BLACK DUP01
Alt text
Alt text
Alt text
€ 69,95

64

Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkGemini
ReferentieDUP01
JuweelRing
Materiaal & kleurTitanium
Garantie2 Jaar

Deze Duplus Black Gold ring DUP01 bestaat uit twee lagen titanium.

Waarom hebben we voor titanium gekozen?

- Het is vederlicht

- Het is supersterk

- Het is een exclusief materiaal dat ook wordt gebruikt in raceauto's, motorboten en ruimtevaart

De ring heeft een comfortabele pasvorm en is zeer comfortabel om te dragen. Door het lichtgewicht titanium draag je deze ring zonder problemen dag in dag uit.

De naam 'Duplus' is afgeleid van het Latijn en betekent 'dubbel'. Dit is een subtiele verwijzing naar de dubbele, gefacetteerde afwerking aan de buitenzijde van deze titanium ring. Deze ring is verkrijgbaar in EU-maten 54 t/m 72.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini