Juweel BRONZALLURE ALTISSIMA EARRINGS WSBZ02059.W

Juweel BRONZALLURE ALTISSIMA EARRINGS WSBZ02059.W
Juweel BRONZALLURE ALTISSIMA EARRINGS WSBZ02059.W
Alt text
Alt text
€ 109,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkBronzallure
ReferentieWSBZ02059.W
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurBrons
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Bronzallure creërt met zijn authenthiek Italiaanse ontwerpen juwelen met een moderne, romantische look & feel. Bronzallure is het Made in Italy-merk dat juwelen ontwerpt in de exclusieve Golden Rosé-legering verguld in 18kt roségoud.

De Bronzallure Altissima oorbellen WSBZ02059.W zijn vervaardigd uit Brons met een 18 karaat rosé gouden belegging. De oorbellen zijn gezet met zirkonium steentjes.

Bronzallure juwelen worden verpakt in een eigen elegant juwelendoosje.

Indien de maat of lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Bronzallure

Bronzallure is gevestigd in Milaan, waar ook alle juwelen worden gecreëerd van schets tot eigenlijke creatie.

De authentiek Italiaanse ontwerpen van Bronzallure MILANO bieden betaalbare luxe. Een moderne romantische look & feel vervaardigd door bekwame ambachtslieden. Bronzallure is een op brons gebaseerde lijn, die nikkel- en cadmiumvrij is voor comfort en elegantie. Alle juwelen hebben een dikke coating van 18K goud.

Bronzallure zorgt ervoor dat alle materialen en zo ook de geselecteerde natuurlijke edelstenen aan de hoogste standaarden in kwaliteit voldoen.

Bekijk alle juwelen van Bronzallure