Juweel Flanders 18 karaat witgoud diamant Flanders Cut ring 152R

Juweel Flanders 18 karaat witgoud diamant Flanders Cut ring 152R
Alt text
€ 7.845,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkFlanders Collection
CollectieFlanders collection
Referentie152R
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

De Flanders collection is een handgemaakte juwelencollectie, made in Belgium, en maakt gebruik van een bijzondere diamant, een briljant gesleten met 8 hoeken. De Flanders Cut heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. The Flanders collection is soms ook mooi geschikt als een verlovings ring of een trouwring.

Het handgemaakte juweel uit The Flanders Collection, is een witgouden 18 karaat ring met als referentie 152R. Het juweel is verwerkt met briljanten.

Heeft u verder vragen over dit juweel, of over The Flanders Collection, kan u steeds contact nemen. We zullen u graag te woord staan.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Flanders Collection

De Flanders collection is een Belgische handgemaakte juwelencollectie en maakt gebruik van een bijzondere diamant.  

De Flanders Cut werd in 1983 ontworpen, maar pas in 1987 voor het eerst geslepen. Deze 8-zijdige diamant werd voor het eerst geslepen in een klein atelier in de Antwerpse Kempen.

De Flanders Cut heeft 61 facetten en bezit een zeer complexe symmetrie. Deze met precisie geslepen diamant behaalt een absolute schittering.

The Flanders juwelen collectie is een juwelencollectie gecreëerd rond deze befaamde "Flanders Cut". Het koningshuis heeft enkele stukken in zijn bezit, zo is er zelfs een hanger naar koningin Mathilde genoemd.

Deze schitterende en exclusieve briljant collectie is te koop bij Clem Vercammen, zowel offline als in onze online winkel.

Bekijk alle juwelen van Flanders Collection