Juweel COEUR DE LION OORSTEKERS BLEU-OR 2839/21-0716

Juweel COEUR DE LION OORSTEKERS BLEU-OR 2839/21-0716
Alt text
€ 65,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCoeur de Lion
Referentie2839/21-0716
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurStaal
Garantie2 Jaar

Een sieraad van Coeur de Lion staat iedereen! Van jong tot oud, Coeur de Lion geeft je kleur en vrolijkt je op. De mooie kleurencombinaties vallen iedereen op, subtiel en toch glanzend. Als je een collier of armband van 'Coeur' om hebt wil je het niet meer af. Nog nooit kreeg je zoveel complimenten over je outfit.

Handgemaakte sieraden van designer Carola Eckrodt, een zeer herkenbaar design met een hoogwaardige afwerking. Bij Coeur de Lion wordt alleen gebruik gemaakt van topkwaliteit materialen zoals: edelstenen, Swarovski kristallen en bijzonder metaallegeringen. In veel sieraden wordt polaris gebruikt, een acryl wat met de hand bewerkt wordt.

Deze Coeur de Lion oorhangers zijn gold-plated met als basis materiaal staal, in combinatie met een synthetische blauwe tijgeroog hematiet en swarovski crystallen geeft het een exclusieve uitstraling. Alle sieraden van Coeur de Lion worden geleverd met een certificaat van echtheid. De lengte van de oorhangers zijn 3 cm en hebben een gold-plated pouchette.

Voor de sieraden van Coeur de Lion wordt chirurgisch staal gebruikt, hierdoor zijn de sieraden nikkelvrij.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Coeur de Lion

Coeur de Lion is opgericht in 1987 door Carola en Nils Eckrodt. Het Duitse juwelen merk COEUR DE LION heeft een gestage groei doorgaan en is uitgegroeid tot een synoniem van kleurrijke sieraden, vol vitaliteit en luxe tegen een democratische prijs dat veel mensen zich kunnen veroorloven. 

Vanaf het jaar van de oprichting van Coeur de Lion presenteerden Carola en Nils Eckrodt hun eerste creaties in industriële delen op de Avantgarde in München. De ontwerper Hanns Friedrich, die een mode-icoon werd door Joan Collins aan te kleden, kocht het geheel van deze eerste collectie. Ongeveer 10 jaar later slaagde Carola Eckrodt erin met haar ketting van kubussen een designklassieker te creëren die onder de naam GEOCUBE® internationale aandacht trok.

We zijn bijzonder verheugd dat we zijn uitgeroepen tot juwelenmerk van het jaar bij de Watch and Jewellery Awards in Groot-Brittannië. In 2016 en 2018 ontving COEUR DE LION nog een prestigieuze prijs, de German Brand Award.

Bekijk alle juwelen van Coeur de Lion