Juweel BRONZALLURE WSBZ01758.AP-12 'OTL'

€ 129,00€ 83,85
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBronzallure
ReferentieWSBZ01758.AP-12
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

Deze Bronzallure ring WSBZ01758.AP-12 is vervaardigd uit zilver 925 met een roségouden belegging en is gezet met natuur edelstenen. Het is een gloednieuwe ring uit onze collectie en met garantie. De ring is momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de ring toch eerst aan te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Bronzallure

Bronzallure is gevestigd in Milaan, waar ook alle juwelen worden gecreëerd van schets tot eigenlijke creatie.

De authentiek Italiaanse ontwerpen van Bronzallure MILANO bieden betaalbare luxe. Een moderne romantische look & feel vervaardigd door bekwame ambachtslieden. Bronzallure is een op brons gebaseerde lijn, die nikkel- en cadmiumvrij is voor comfort en elegantie. Alle juwelen hebben een dikke coating van 18K goud.

Bronzallure zorgt ervoor dat alle materialen en zo ook de geselecteerde natuurlijke edelstenen aan de hoogste standaarden in kwaliteit voldoen.

Bekijk alle juwelen van Bronzallure