Juweel Al Coro armband NB4955R

Juweel Al Coro armband NB4955R
Alt text
€ 2.740,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkAl Coro
ReferentieNB4955R
JuweelArmband
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Al Coro belichaamt op unieke wijze de Italiaanse glamour en de vrolijk sensuele levensstijl van "la dolce vita": vrouwelijk, fascinerend en absoluut modebewust. Geïnspireerd door de rijke geschiedenis en cultuur van Italië, handhaaft Al Coro tegelijkertijd ook de traditionele kunst van de Italiaanse goudsmeden. Het betoverende resultaat van deze exclusieve mix is een onmiskenbare ontwerpcode die over de hele wereld wordt erkend als typisch Italiaans, diep vrouwelijk en karakteristiek Al Coro. Innovatief modern, sensueel romantisch en tijdloos mooi, de collecties van Al Coro wekken pure emoties op en bieden elke vrouw een perfect assortiment waaruit ze haar persoonlijke favoriete sieraad kan kiezen.

Deze Al Coro armband NB4955R is vervaardigd uit 18 karaat rosegoud. De armband is afgewerkt met zwart antieke munten en briljantjes.

De Al Coro collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Heeft u interesse of verdere vragen, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Al Coro

De luxe Al Coro sieraden zijn exclusieve en bijzondere topstukken! De juwelen van Italiaanse makelij worden gemaakt van de allerbeste materialen zoals 18 karaat goud en versierd met fonkelende (champagne) diamanten.

Bekijk alle juwelen van Al Coro