Juweel Oorbellen One More witgoud 18 karaat Briljant 0.20ct 055168/A

  • One More
Uitverkocht
MerkOne More
Referentie055168/A-0.2CT
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurWitgoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Het betreft oorbellen uit de  Belgische One More collectie met de referentie 055168/A. Deze oorbellen zijn vervaardigd uit witgoud 18 karaat en is gezet met ronde briljanten voor een totaal gewicht van 0.20ct. 

Het gouden juweel wordt in een geschenkverpakking verzonden.

U kan het juweel online aankopen, maar evenzeer langskomen naar onze juwelierszaak  te Heist-op-den-Berg zodat u het juweel kan aanpassen.

Meer over One More

Beheyt, een historie van passie, vakkennis en kwaliteit over verschillende generaties heen.

Het verhaal van juwelenhuis Beheyt en haar merk One More begint meer dan tweehonderd jaar geleden. Het is een familieverhaal met een rijke geschiedenis, een huis met een gouden randje.

In 1810 vestigt Jean-Baptiste Beheyt zich in het pittoreske Poperinge en start een artisanaal atelier voor zilver- smeedkunst. Ruim vijftig jaar later is het atelier een groot succes geworden en verhuist zijn zoon Florimond het hele huis naar Kortrijk.

Enkel designers die met één voet in de modewereld staan, tekenen de collectie One More uit. Het plaatje moet kloppen.

Onze designers volgen de laatste trends op de voet en geven toch een eigen toets aan elk ontwerp. Ze volgen hun eigen modegevoel. Voor elke stemming een juweel, voor elke outfit een match. De trendy hedendaagse touch maakt het af. En zo wordt elk juweel een uniek verhaal.

One More is een uniek verhaal met een vleugje magie, dat vanuit België de hele wereld heeft veroverd.

Bekijk alle juwelen van One More