Juweel PANDORA Heart Family Tree safety chain 799293C00-05

  • Family Tree
Juweel PANDORA Heart Family Tree safety chain 799293C00-05
Juweel PANDORA Heart Family Tree safety chain 799293C00-05
Juweel PANDORA Heart Family Tree safety chain 799293C00-05
Alt text
Alt text
Alt text
€ 59,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkPandora
CollectieVeiligheidsketting
Referentie799293C00-05
JuweelBedel
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

Inspireer je geliefde om haar gekoesterde stijlen veilig te houden met de Heart Family Tree Safety Chain Charm. Het design is hand-finished in sterlingzilver, is geïnspireerd op ons iconische stamboommotief. Aan het kettinkje is een hartvormig opengewerkt schijfje bevestigd met daarin de stamboom. De bovenste delen omvatten versierde bladdetails en kleine beading, de gravure “Family” aan een kant en de gravure “Love” aan de andere. Geef dit speciale stuk aan iemand die je dierbaar is.

Deze Pandora bedel met referentie 799293C00-05 maakt deel uit van de Pandora Family Tree. Aan het kettingkje is een hartvormig schijfje bevestigd met boompjes. De Charm is vervaardigd uit zilver 925.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie


Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora