Juweel ANIA HAIE SPIKE IT UP SPIKE ARMBAND Pleetgoud zilver 925 B025-01G

  • SPIKE IT UP
€ 49,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkAnia Haie
ReferentieB025-01G
EdelstenenZirconium

Ania Haie juweel B025-01G uit de SPIKE IT UP collectis een armband vervaardigd uit pleetgoud zilver 925. Deze armband is versierd met ruitvormige blokjes gezet met zirconia en heeft een lengte van 18cm, maar heeft enkele oogjes aan het einde zodat het ook korter kan gedragen worden.

De Ania Haie juweeltjes worden geleverd in een geschenkverpakking.

Wenst u het Ania Haie juweel eerst aan te passen bent u welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Indien de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak

Meer over Ania Haie

Ania Haie is een Brits juwelenmerk gevestigd in Londen en zo dichtbij de nieuwste fashion trends. Deze juwelen collectie is uw bestemming voor de nieuwste fashion-forward-sieraden die uw dagelijkse stijl met gemak zullen aanvullen.
Dit merk biedt een prachtige collectie sterling zilveren kettingen, chokers, armbanden, ringen, manchetten en oorbellen die perfect zijn ontworpen om op verschillende manieren te worden gestapeld, gelaagd en gedragen. Hoewel deze stukken geweldig zijn voor gelaagdheid en mix & match, zien ze er ook apart geweldig uit.
Elk juweel is toegankelijk, trendy en altijd moeiteloos chic.

Bekijk alle juwelen van Ania Haie