Juweel BIGLI - MINI SWEETY RING 20R88RLOBMP

  • MINI SWEETY
Juweel BIGLI - MINI SWEETY RING 20R88RLOBMP
Alt text
€ 2.350,00

54

Leveringsperiode: 4 à 5 weken
MerkBigli
CollectieMini Sweety
Referentie20R88RLOBMP
JuweelRing
Materiaal & kleurRoségoud 18 karaat
EdelstenenBriljant - Topaze
Garantie2 Jaar

Bigli's bekendste collectie Mini Sweety biedt juwelen met prachtige cabochon geslepen stenen. De Mini Sweety collectie wordt aangeboden in verschillende kleuren goud 18k, en er zijn kleurstenen in meer dan 50 kleuren in verschillende groottes en vormen.

Deze Bigli ring 20R88RLOBMP uit de Mini Sweety collectie is vervaardigd uit 18 karaat roségoud en gezet met briljant en een donker blauwe topaze en parelmoer in combinatie.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli