Juweel Bigli ring Flow 0.84ct briljanten 20R118RDIA

  • Flow
Juweel Bigli ring Flow 0.84ct briljanten 20R118RDIA
Alt text
€ 4.190,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieFlow
Referentie20R118RDIA
JuweelRing
Materiaal & kleurRoségoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Het leven is een nooit eindingende stroom van events en gelegenheden die een ring verdienen.  Weerspiegelend aan het leven, met zijn vloeiende doch onregelmatige bewegingen, biedt de Flow collectie een nieuwe kijk op het concept van ringen.

Combineer de verschillende Flow ringen en creëer uw eigen ring set naar de flow van uw leven. Dit betreft een roségouden 18 karaat Bigli ring gezet met 0.84ct briljanten.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli