Juweel MATTIOLI - PUZZLE MINI COLLIER MGI054R074B

  • PUZZLE
Juweel MATTIOLI - PUZZLE MINI COLLIER MGI054R074B
Alt text
€ 1.180,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMattioli
CollectiePuzzle
ReferentieMGI054R074B
JuweelCollier
Materiaal & kleurRoségoud 18 karaat

Het Italiaanse 18 karaat gouden juwelenmerk Mattioli straalt een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch. Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

De Mattioli Puzzle collectie is een 18 karaat gouden juwelen collectie vrolijk, kleurrijk en speels. De Puzzle-collectie staat synoniem voor veelzijdigheid en past zich aan alle situaties en gelegenheden aan. 

Deze Mattioli collier uit de Puzzle Mini familie is een 18 karaat roségouden juweel met de referentie MGI054R074B. Deze halsketting is gesierd met blauwe mini puzzle-stukjes.
Dit juweel heeft een lengte van 90cm.

Mattioli juwelen worden geleverd in een eigen luxe Mattioli verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Mattioli

Mattioli Gioielli is een excentrieke, maar elegante collectie kwaliteitsvolle Italiaanse juwelen collectie.

Het is in Turijn, de eerste hoofdstad van Italië, dat Mattioli in 1860 zijn oorsprong vindt bij de Antica Ditta Marchisio.

Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch.

Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

Hun “Puzzle” collectie is uiterst innovatief en veelzijdig! De collectie kenmerkt zich vooral door de verwisselbare, gekleurde parelmoeren en houten “puzzles”.

Bekijk alle juwelen van Mattioli