Juweel Spirit Icons Iris oorbel Zilver 40101

  • IRIS
€ 89,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
JuweelOorbel
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Referentie40101

Spirit Icons - een prachtige wereld van persoonlijke expressie en eindeloze combinaties. Alle sieraden zijn met de hand afgewerkt. De zilveren collectie is gelanceerd in 2013 en is gemaakt van 925 sterling zilver. De zilveren collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, 18 karaats verguld, zwart ruthenium en roségoud. 

De Spirit Icons oorbel uit de Iris collection is een matte zilver cirkelvormige oorbel met fijne zirkonia steentjes in verwerkt. De oorbel wordt geleverd in een geschenkverpakking.

Indien de maat of de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Spirit Icons

OVER SPIRIT ICONS

Spirit Icons - een prachtige wereld van persoonlijke expressie en eindeloze combinaties.

Alle sieraden zijn met de hand afgewerkt. De zilveren collectie is gelanceerd in 2013 en is gemaakt van 925 sterling zilver. De zilveren collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, 18 karaats verguld, zwart ruthenium en roségoud. De gouden collectie is gelanceerd in 2017 en is gemaakt van 14 karaats goud.

De sieraden worden in Thailand vervaardigd in een ISO9001-gecertificeerde fabriek. Dit betekent meer aandacht voor het welzijn, de relaties en de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

De brede collectie sieraden is ontworpen door de oprichters Tim & Daniel die een lange geschiedenis heeft in de Scandinavische sieraden- en horloge-industrie.

Bekijk alle juwelen van Spirit Icons