Juweel Aurodesign - Trouwring 8764-W/60 'ROS5-OTL'

Uitverkocht
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenBriljant
Referentie8764-W/60

Deze gouden ring 8764-W/60 is vervaardigd uit witgoud 18 karaat, gezet met briljanten. De 10 briljanten hebben een totaal gewicht van 0.13ct. De ring heef een breedte van 6mm.
Het is een gloednieuwe ring uit de Aurodesign collectie van Van Den Bosch & Van Ranst. Deze gouden ring is momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de ring toch eerst te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring (dit model is een maat 54) aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Aurodesign

Aurodesign is een Belgisch merk dat trouwringen ontwerpt van klassieke, traditionele stijl tot handmade en trendy designs. Trouwringen en relatieringen van Aurodesign blinken uit in diversiteit van stijl, materiaal en afwerking. 

AURODESIGN is de prestigieuze  trouw- en relatieringen collectie van VdB&VR. Creativiteit en vakmanschap geven het bijzondere karakter aan de AURODESIGN ring.   

De missie is dat de AURODESIGN ring, naast het esthetische aspect, comfortabel zit en dat je de briljanten niet zal verliezen bij een normaal gebruik. Hier kies je een trouwring die het beste aanleunt bij je smaak, je levensstijl  en je persoonlijkheid.  

Bekijk alle juwelen van Aurodesign