Juweel NONA Silver - Hanger 96222

€ 289,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkNona
CollectieNona Silver
Referentie96222
JuweelHanger
Materiaal & kleurZilver Bicolor 925
EdelstenenZirconium

De Nona Silver collectie is een creatieve juwelen collectie vervaardigd uit silver 925. De collectie wordt uitgebreid met zilver juwelen in verschillende kleuren; bicolor, pleetgouden of rosé zilveren juwelen, al dan niet gezet met zirconium stenen of allerhande kleurstenen. Ook parels worden opgenomen in de Nona Silver collectie. De Nona Silver collectie is toegankelijk voor jong en oud, met uitermate commerciële prijzen.

Deze hanger, met ketting, van Nona heeft de referentie 96222. Het juweel is vervaardigd uit zilver 925 en pleetgoud zilver 925. De hanger is gezet met zirconium stenen in goudkleurige zettingen. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Nona Silver juwelen worden geleverd in een speciale Nona-verpakking.

Indien de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Nona

Genieten van het leven met een glimlach op je gezicht, dat is Nona. 

Samen met familie kostbare tijd doorbrengen, vrienden entertainen, volledig opgaan in een spannend boek, een dagje shoppen met vriendinnen of eenvoudigweg genieten van een ‘lazy Sunday’ in het park… waar je ook bent en wat je ook doet: have fun and enjoy!

Ontdek de nieuwe zilver- en goudcollecties van Nona en kies het juweel dat zowel je outfit als je dag volledig geslaagd maakt.

Bekijk alle juwelen van Nona