Juweel Roos - Taille Roos - Oorbellen 091E518GRR

  • Taille Roos
€ 4.995,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
JuweelOorsteker
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant
Referentie091E518GRR

Een essentiëel onderdeel van de Taille collectie van het merk Roos zijn diamanten geslepen in de klassiekere roos slijpvorm en de moderne briljant slijpvorm. Deze mix van oud en nieuw zorgt voor een speciale en geraffineerde look in de verschillende juwelen van Roos.

Deze oorbellen 091E518GRR uit de Taille collectie van Roos zijn vervaardigd uit 18 karaat rosé goud. Deze oorstekers zijn gezet met gekleurde roos geslepen diamanten in verschillende vormen. Deze slice diamonds zijn samengesteld in de vorm van een bloem. Het totale gewicht van de diamanten is 5.18ct.

De diamanten in deze oorbellen worden uitgezocht bij bestelling. Zo is elk paar oorbellen een uniek stuk, de foto en het gewicht zijn representatief.

Deze collectie en andere Roos juwelen zijn te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Roos

Exclusief juwelenmerk Roos bestaat uit juwelen in verschillende kleuren goud. Deze prachtige juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaat goud. Diamanten in verschillende kleuren en vormen schitteren in de hoofdrol van Roos sieraden. Zowel het wat meer klassieke roossllijpsel als briljanten worden gebruikt in deze bijzondere juwelencollectie.

Bekijk alle juwelen van Roos