Juweel Roos - Taille Roos - Hanger 048P166

  • Taille Roos
€ 5.150,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
JuweelHanger
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant
Referentie048P166

Een essentiëel onderdeel van de Taille collectie van het merk Roos zijn diamanten geslepen in de klassiekere roos slijpvorm en de moderne briljant slijpvorm. Deze mix van oud en nieuw zorgt voor een speciale en geraffineerde look in de verschillende juwelen van Roos.

Deze hanger 048P166 uit de Taille collectie van Roos is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud. De ronde hanger ring is gezet met roos geslepen diamanten en briljanten in verschillende vormen en groottes. De edelstenen hebben een totaal gewicht van 1.66ct.

Deze collectie en andere Roos juwelen zijn te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Roos

Exclusief juwelenmerk Roos bestaat uit juwelen in verschillende kleuren goud. Deze prachtige juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaat goud. Diamanten in verschillende kleuren en vormen schitteren in de hoofdrol van Roos sieraden. Zowel het wat meer klassieke roossllijpsel als briljanten worden gebruikt in deze bijzondere juwelencollectie.

Bekijk alle juwelen van Roos