Juweel Bigli - Kleursteen - Pink Quartz So Lovely

  • Pink Quartz So Lovely

Info

Leveringsperiode: 4 à 5 weken
MerkBigli
CollectieMoon kleuren
ReferentiePink Quartz So Lovely - N

Vele juweeltjes uit de Bigli collectie kunnen aangekocht worden in de verschillende goudkleuren 18 karaat. Dit kan in combinatie met een kleursteen in een bepaalde kleur.

De naam van deze kleursteen: Pink Quartz So Lovely. 

Heeft u interesse of verdere vragen in verband met deze kleurstenen, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli