Juweel Mattioli - Yin Yang Ring MRI10903BB/MRI10902R

  • Yin Yang
Juweel Mattioli - Yin Yang Ring MRI10903BB/MRI10902R
Alt text
€ 5.960,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 3 à 5 weken
MerkMattioli
CollectieYin Yang
ReferentieMRI10903BB/MRI10902R
JuweelRing
Materiaal & kleurBicolor Roségoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Het Italiaanse 18 karaat gouden juwelenmerk Mattioli straalt een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch. Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Deze Mattioli ring uit de Yin Yang familie is een 18 karaat gouden juweel. Deze ring is de combinatie van 2 half ringen.
De half ring MRI10903BB is vervaardigd uit 18 karaat witgoud en gezet met zwarte diamanten met een totaal gewicht van 1.86ct.
De half ring MRI10902R is vervaardigd uit 18 karaat roségoud.
De twee helften kan u zelf in elkaar draaien om zo een mooie ring te creëren. 

Mattioli juwelen worden geleverd in een eigen luxe Mattioli verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF. Deze maat kan u vermelden per email.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Mattioli

Mattioli Gioielli is een excentrieke, maar elegante collectie kwaliteitsvolle Italiaanse juwelen collectie.

Het is in Turijn, de eerste hoofdstad van Italië, dat Mattioli in 1860 zijn oorsprong vindt bij de Antica Ditta Marchisio.

Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch.

Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

Hun “Puzzle” collectie is uiterst innovatief en veelzijdig! De collectie kenmerkt zich vooral door de verwisselbare, gekleurde parelmoeren en houten “puzzles”.

Bekijk alle juwelen van Mattioli