Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1

  • Avenger
Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1
Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1
Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1
Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1
Horloge Breitling Avenger Automatic 42 Steel A17328101L1X1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 4.400,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieAvenger Automatic 42
ReferentieA17328101L1X1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

De Avenger is gebouwd voor straalpiloten en is ontworpen om de zwaarste cockpits aan te kunnen en terug te blijven komen voor meer. Maar je hebt geen luchtmachtgegevens nodig om het gedurfde ontwerp, de uitzonderlijke veerkracht en de functionaliteit van het volgende niveau te waarderen. De materialen van de collectie combineren prestaties met een verfijnde moderne luchtvaartstijl: roestvrij staal op reguliere modellen; keramiek en titanium op Night Mission zijn het onderwerp van luchtvaartontwerp, terwijl de kleuren van de wijzerplaat zijn ontleend aan militaire uniformtinten. Alle roestvrijstalen versies worden geleverd met een militaire leren band met een vouwgesp of een drierijige roestvrijstalen armband met micro-verstelbare vouwsluiting. Keramische modellen worden gecombineerd met een militaire leren band met een titanium vouwgesp. En of je nu wel of niet een tonrol kunt uitvoeren, je zult alles waarderen over de 300 meter waterbestendigheid van de Avenger, de gemakkelijke gripfunctionaliteit en de corrosiebestendige constructie.

Deze Breitling Avenger A17328101L1X1, is vervaardigd uit een 42mm staal kast en groen leren armband. Het horloge heeft een groene wijzerplaat met een datum aanduiding op 3uur en dit onder een saffier glas.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 17 en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Deze automatic is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling