Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1

  • CHRONOMAT 44
Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1
Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1
Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1
Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1
Horloge BREITLING SUPER CHRONOMAT CHRONO 44 UB0136251L1U1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 14.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat B01 44 Super
ReferentieUB0136251L1U1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber manufactuur B01
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandBicolorkleurig
Garantie2 Jaar

Breitling's supercharged horloge voor elke achtervolging. De Super Chronomat is geïnspireerd op de originele Chronomat uit de jaren 1980 die Breitling creëerde voor de piloten van aerobatic squadrons. De Super Chronomat, de meest gedurfde van alle Chronomat horloges, heeft verschillende keramische inzetstukken - op de lunette, op de chronograaf drukkers en op de kroon - evenals een Rouleaux geïnspireerde rubberen band. Toch zal dit universele sporthorloge uw gevoel voor stijl niet in de weg staan.

De Super Chronomat is verkrijgbaar in verschillende kleur- en metaalvarianten, van roestvrij staal tot 18 k rood goud. Het heeft de iconische Rouleaux armband of een rubberen Rouleaux geïnspireerde band, gekoppeld aan een vouwsluiting.

Deze Super Chronomat UB0136251L1U1 heeft een 44mm staal & 18K rosé gouden kast en band.

De Super Chronomat B01 44 wordt aangedreven door het Breitling Manufacture Calibre 01, een COSC-gecertificeerde chronometer.

De Chronomat B01 Chronograph 44 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling