Horloge IceWatch ICE Digit retro Peach Skin Small 022057

  • Digit Retro
Horloge IceWatch ICE Digit retro Peach Skin Small 022057
Horloge IceWatch ICE Digit retro Peach Skin Small 022057
Horloge IceWatch ICE Digit retro Peach Skin Small 022057
Alt text
Alt text
Alt text
€ 69,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Digit
Referentie022057
BinnenwerkDigitaal
ComplicatiesAlarm - Datum - Digitaal - Timer
WijzerplaatDigitaal
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasKunststof
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandOranje
Garantie2 Jaar

Kies voor een trendy horloge en bezwijk voor de schoonheid van de ICE digit retro - Almond skin. Dit prachtige silicone horloge in een discrete en uitgesproken retrostijl past bij elke outfit, zodat je nooit uit de toon valt!

ICE Digit Retro 022057 horloge heeft een 32mm geelkleurige kunststoffen kast en een peachkleurige siliconen band. Dit horloge heeft als functies: verlichting, datum, alarm, wekker en een dubbele tijd weergaven voor andere tijdzone.

ICE Digit horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch