Horloge Bell & Ross Ice Blue Steel BRX5R-IB-ST/SST

  • BR-X5
Horloge Bell & Ross Ice Blue Steel BRX5R-IB-ST/SST
Horloge Bell & Ross Ice Blue Steel BRX5R-IB-ST/SST
Alt text
Alt text
€ 7.990,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR-X5
ReferentieBRX5R-IB-ST/SST
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Het ontwerp en de technische kenmerken van de BR-X5 maken dit model tot de volgende generatie van de BR 05 en positioneren het als een superlatieve BR 05: uitgerust met het BR-CAL.323 kaliber, een prestigieus manufactuur uurwerk ontworpen door Kenissi, bereikt de nieuwe BR-X5 collectie nieuwe hoogten van precisie. De architectuur van de multi-componenten kast zorgt voor zuiverheid en radicaliteit, lichtheid en weerstand.

Onopvallend van voren gezien, onthult deze constructie zich als ze op haar kant wordt gedraaid. We ontdekken dan de uitgebreide architectuur van het midden. De gehele 41 mm brede kast is luchtdicht afgesloten door vier schroeven.

Het mechanisme is COSC gecertificeerd, een primeur voor Bell & Ross. De Zwitserse Official Chronometer Control Body verleent het de naam chronometer, een garantie voor grote precisie. Met dit nieuwe BR-CAL.323 manufactuur kaliber hecht het merk meer dan ooit waarde aan precisie en betrouwbaarheid. Zowel het uurwerk als de kast hebben een garantie van 5 jaar. Iets wat liefhebbers van mooie mechanische horloges zullen waarderen.

De BR-X5 onderscheidt zich van de BR 05 door zijn uurwerk en zijn functies die worden weergegeven op de wijzerplaat. Deze laatste is voorzien van een datumvenster met grote opening op 3 uur en een cirkelvormige indicator voor de gangreserve op 9 uur. Met deze laatste, verdeeld in drie derden, kunt u de autonomie van uw horloge controleren. Deze kenmerken geven de BR-X5 een nieuw gezicht en een visuele identiteit.

Deze Bell&Ross BR-X5 met de referentie BRX5R-IB-ST/SST is vervaardigd uit een 41mm staal kast en armband. Met een lichtblauwe wijzerplaat.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Welkom in onze horloge onderhouds atelier.

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross