Horloge Ice Watch ICE Horizon Clay Small 021355

  • Horizon
Horloge Ice Watch ICE Horizon Clay Small 021355
Horloge Ice Watch ICE Horizon Clay Small 021355
Horloge Ice Watch ICE Horizon Clay Small 021355
Horloge Ice Watch ICE Horizon Clay Small 021355
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 99,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieIce Horizon
Referentie021355
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatRoos
HorlogekastAndere materialen
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter34 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandRoos
Garantie2 Jaar

Verfraai uw look met een waaier van warme, verlopen kleuren! Met het horloge ICE horizon - Clay krijgt uw huid een schitterende look door prachtige reflecties van roze tot oranje. Dit kleine siliconen horloge met zijn wijzerplaat met kleurverloop zal snel uitgroeien tot het ideale accessoire voor uw pols.

Dit ICE Horizon horloge 021355 heeft een roze kleur. De wijzerplaat heeft een kleurovergang van roze naar oranje. Het horloge heeft ook een goudkleurige gesp, wijzers en ring rondom de wijzerplaat.

ICE Horizon horloges hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Het horloge wordt geleverd in een speciale 'Ice-Watch' verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch