Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1

  • Chronomat 38
Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1
Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1
Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1
Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1
Horloge Breitling Super Chronomat Automatic 38 A17356531C1A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 10.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat 38
ReferentieA17356531C1A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter38 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

De eerste in de 'super' categorie van chronomat met een diamanten ring, de super chronomat automatic 38 is ontworpen om een statement te maken, of hij nu wordt gecombineerd met een powersuit of een t-shirt en jeans. Je kunt een Super onderscheiden van de rest van de chronomat-familie aan de keramische rijderslipjes en kroon, en de rubberen rouleaux-armband die alleen verkrijgbaar is met deze supercharged-lijn.

Afgezien van zijn verbeterde, heeft de Automatic 38 ook een stralende kant. Oversized in het laboratorium gekweekte diamanten maken de rondes van de 18K rosé gouden of roestvrijstalen ring. De wijzerplaatkleuren voegen precies de juiste hoeveelheid eye candy toe. Combineer een favoriete tint met een armband naar keuze.

Het Breitling Chronomat A17356531C1A1 horloge heeft een 38mm staal kast en armband. De wijzerplaat heeft een blauwe kleur met een datum aanduiding op 6uur. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het automatisch caliber Breitling 17 en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren.

Het Breitling horloge wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling