Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC LIMITED EDITION HC SPB329J1

  • PRESAGE
Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC LIMITED EDITION HC SPB329J1
Alt text
€ 1.200,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectieLimited Edition
ReferentieSPB329J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko Caliber 6R21
ComplicatiesAutomatisch - Day-Date
WijzerplaatBruin
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De Seiko Presage 'Style60's' serie bestaat uit grensverleggende modellen, die het specifieke vintagegevoel combineren met het hoge niveau waarmee de Presage-collectie wereldwijd naam heeft gemaakt. 

Sinds de introductie in 2020 is de creatieve combinatie van Japanse cultuur en moderne vormgeving een centraal kenmerk van de Seiko Presage Sharp Edged Series. Vandaag worden twee nieuwe creaties toegevoegd aan deze bijzondere collectie. Ze vormen een eerbetoon aan Kabuki, een Japanse theatervorm die zijn wortels heeft in de 17e eeuwse Edo-periode en nog steeds immens populair is. Deze horloges zijn ontworpen in nauwe samenwerking met Ebizo Ichikawa, een van Japans prominentste en invloedrijkste Kabuki-acteurs.

Dit Seiko Presage SPB329J1 automatisch Limited Edition horloge heeft een zwart 40.5mm staal kast en wordt gepresenteerd op een zwart lederen armband. Het horloge heeft een bruin rode wijzerplaat en wordt beschermd door een saffierglas

.De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko