Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SAVE THE OCEAN SPECIAL EDITION SPB297J1

  • Save The Ocean
Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SAVE THE OCEAN SPECIAL EDITION SPB297J1
Alt text
€ 1.300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectieSave the Ocean
ReferentieSPB297J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko caliber 6R35
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter40.50 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStof
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Getest tot op de limiet, en er overheen. Al meer dan 50 jaar worden Seiko's duikershorloges door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering is het resultaat van de extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd voor het ontwerpen, fabriceren en testen van duikershorloges.

Deze Seiko Prospex Save The Ocean SPB297J1 automatisch horloge heeft een 40.5mm staal kast en wordt gepresenteerd op een stalen armband. Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat met een datum aanduiding op 3uur en wordt beschermd door een saffierglas.

Het 6R35 Seiko kaliber met datumweergave is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding van het uurwerk is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een gangreserve van maar liefst ca. 70 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko