Horloge CASIO CLASSIC AEQ-120W-1AVEF

Horloge CASIO CLASSIC AEQ-120W-1AVEF
Alt text
€ 60,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkCasio
CollectieCasio Basic
ReferentieAEQ-120W-1AVEF
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesAlarm - Day-Date - Digitaal / analoog - Timer - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter53 mm
GlasKunststof
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Casio is een elektronica fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio's filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren.

Dit Casio horloge met referentie AEQ-120W-1AVEF maakt deel uit van de Casio Classic collectie. Het quartz aangedreven horloge is een digitaal horloge en is vervaardigd uit een zwart kunststoffen kast en band.

De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. Een stopwatch, 3 alarmen, timer, wereldklok en automatische kalender zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een originele Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio