Horloge Rado HyperChrome Automatic R32044902

  • HyperChrome
Horloge Rado HyperChrome Automatic R32044902
Alt text
€ 3.500,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieHyperchrome
ReferentieR32044902
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatParelmoer
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKeramiek
Kleur bandZwart
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Dit automatisch Rado horloge uit de HyperChrome collectie met de referentie R32044902 heeft een krasvrij saffierglas en beschermt deze unieke parelmoer wijzerplaat met diamanten op de indexen. De 36 mm keramische kast wordt gepresenteerd op een keramische armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren.

De RADO HyperChrome Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado