Horloge Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer 42 310.62.42.50.99.001

  • Moonwatch
Horloge Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer 42 310.62.42.50.99.001
Horloge Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer 42 310.62.42.50.99.001
Horloge Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer 42 310.62.42.50.99.001
Horloge Omega Speedmaster Moonwatch Professional Co-Axial Master Chronometer 42 310.62.42.50.99.001
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 35.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieSpeedmaster Moonwatch
Referentie31062425099001
BinnenwerkManuele opwinding
CaliberOmega caliber 3861
KwaliteitslabelMETAS gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Manuele opwinding
WijzerplaatGoud
HorlogekastGoud 18 karaat
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

De Speedmaster Moonwatch is een van 's werelds meest iconische uurwerken. De legendarische chronograaf maakte deel uit van alle zes maanlandingen en is een indrukwekkende weergave van de pioniersgeest van het merk.

Geïnspireerd door de Speedmaster van de 4e generatie, heeft deze 42 mm Moonwatch 310.62.42.50.99.001 in 18K Moonshine™ Gold een zongeborstelde 18K Moonshine™ Gold "step" wijzerplaat met gezwarte subdials en indexen. De zwarte keramische ring, met OMEGA Ceragold™ tachymeterschaal, is voorzien van de beroemde stip boven de 90. Als eerbetoon aan zijn geschiedenis heeft de onderkant van de geïntegreerde zwarte rubberen band een maanoppervlakpatroon in positief reliëf.

De achterkant van de kast in gepolijst 18K Moonshine™ Gold heeft dubbele schuine randen en de woorden FIRST WATCH WORN ON THE MOON gegraveerd in zwart. De Moonwatch wordt aangedreven door OMEGA's Co-Axial Master Chronometer Calibre 3861 met een speciale luxe afwerking.

De Omega Speedmaster Moonwatch wordt geleverd met een originele en speciale Omega box.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Omega Calibre 3861

Handopwindbaar chronograaf uurwerk met coaxiale echappement. Gecertificeerde Master Chronometer, goedgekeurd door METAS, bestand tegen magnetische velden tot 15.000 gaus. Vrijgeveerde balans met siliconen balansveer. Gerhodineerde afwerking, bruggen met rechte Genève-golven.

Power reserve: 50 uren

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega