Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SS NYLON BLAUW 200M SRPG15K1

  • PROSPEX
Horloge SEIKO PROSPEX AUTOMATIC SS NYLON BLAUW 200M SRPG15K1
Alt text
€ 540,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectieProspex
ReferentieSRPG15K1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko caliber 4R35
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Getest tot op de limiet, en er overheen. Al meer dan 50 jaar worden Seiko's duikershorloges door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering is het resultaat van de extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd voor het ontwerpen, fabriceren en testen van duikershorloges.

Dit Seiko Prospex SRPG15K1 automatisch Diver horloge heeft een zilverkleurige 42mm staal kast en wordt gepresenteerd op een blauw nylon armband. Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat met datum aanduiding tussen 4 en 5 uur en wordt beschermd door een saffierglas.

Het horloge heeft het caliber 4R35 en laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een energiereserve van ongeveer 41 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko