Horloge MICHAEL KORS SMARTWATCH GEN 6 BRADSHAW MKT5139

  • GEN 6 BRADSHAW
Horloge MICHAEL KORS SMARTWATCH GEN 6 BRADSHAW MKT5139
Horloge MICHAEL KORS SMARTWATCH GEN 6 BRADSHAW MKT5139
Horloge MICHAEL KORS SMARTWATCH GEN 6 BRADSHAW MKT5139
Horloge MICHAEL KORS SMARTWATCH GEN 6 BRADSHAW MKT5139
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 369,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMichael Kors
CollectieMichael Kors Access
ReferentieMKT5139
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal / analoog - Hartslagmeter - Smartwatch - Timer
WijzerplaatTouchscreen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter44 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Dit Michael Kors smartwatch horloge met referentie MKT5139 heeft een 44mm zilverkleurige staal kast en band. Het horloge is voorzien van een hard mineraal glas.

Dit smartwatch horloge ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie wijzerplaat gebeurt er meer. Deze smartwatch werkt op telefoons met Android™ en iOS.

 De volledige Michael Kors collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een eigen Michael Kors horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors