Horloge POLAR GRIT X PRO TITAN M/L

  • GRIT X PRO TITAN
Horloge POLAR GRIT X PRO TITAN M/L
Alt text
€ 599,90
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieGrit X
ReferentieGRIT X PRO TITAN M/L
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Android Wear - Chronograaf - Day-Date - Digitaal - Hartslagmeter - Smartwatch - Timer
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid100 Meter
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

OUTDOOR MULTISPORTHORLOGE MET GPS EN ALLE ESSENTIËLE TRAININGSFUNCTIES

Het nieuwe Polar GRIT X PRO TITAN outdoor multisporthorloge combineert een robuust en duurzaam, maar toch lichtgewicht ontwerp, geweldige trainingsfuncties en de mogelijkheden van Polar Flow, het ultieme trainingsplatform.

Polar GRIT X PRO TITAN wordt geleverd met ingebouwde GPS, kompas en hoogtemeter in trainingsmodus, en Polar's unieke Smart Coaching-functies die ervoor zorgen dat je klaar bent voor je toekomstige avonturen.

STIJL ONTMOET KRACHT

Als je verder gaat dan wie dan ook, heb je tools nodig die je niet in de steek laten. Polar Grit X is ontworpen om je zelfs door de zwaarste, meest epische sessies te loodsen zonder te botsen met je dagelijkse stijl.

DUURZAAMHEID VAN MILITAIR NIVEAU

Polar Grit X heeft verschillende MIL-STD-810G-tests doorstaan, waaronder extreme temperaturen, vallen en vochtigheid.

ALLESBEHALVE EEN ZWAARGEWICHT

Met slechts 64 gram is de Polar Grit X een van de lichtste outdoor multisporthorloges die er zijn.

GA VERDER, EN DAN WEER TERUG

De extreem lange batterijlevensduur en meerdere energiebesparende opties zorgen ervoor dat Polar Grit X je zelfs tijdens je langste avonturen niet teleurstelt.

 

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

  • Hill Splitter™: Krijg gedetailleerde info over je prestaties tijdens de heuvelopwaartse en heuvelafwaartse delen van je trainingssessie.

  • Routebegeleiding: Upload je route naar je Polar Grit X en blijf op het juiste spoor met realtime begeleiding.

  • Geavanceerde hartslagmeting aan de pols: De Polar Grit X volgt je hartslag met de Precision Prime™ sensorfusietechnologie.

  • FitSpark™ trainingsbegeleiding: De Polar Grit X en de FitSpark trainingsbegeleiding zorgen ervoor dat je voorbereid bent als je de trails wilt gaan veroveren met kant-en-klare dagelijkse workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis.

  • Sportprofielen: Polar Grit X ondersteunt meer dan 130 sporten. Voeg je favoriete sporten toe aan je sporthorloge in Polar Flow.

  • Zwemgegevens: Polar Grit X detecteert automatisch je hartslag, zwemstijl, afstand, tempo, aantal slagen en rusttijden. Afstand en slagen worden ook bijgehouden wanneer je in open water zwemt.

  • Smartphonemeldingen: Blijf verbonden dankzij meldingen van je smartphone. Ontvang meldingen voor inkomende oproepen, tekstberichten, e-mails, afspraken in je agenda en meer.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter