Horloge Bell & Ross Renault F1 Limited Edition BRV394-A521/SST

  • Renault
Horloge Bell & Ross Renault F1 Limited Edition BRV394-A521/SST
Alt text
€ 4.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBRV394-A521/SST
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBell&Ross caliber 301
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Bell & Ross viert hun partner, het Renault F1® Team, met een uitzonderlijk horloge. Geïnspireerd op de Formula 1 motorsport en in de kleuren van het Renault F1® Team.

De Bell&Ross limited edition BRV394-A521/SST heeft een 43mm staal kast. Het is een waterdicht Zwitsers horloge met een automatisch chronograaf gangwerk. De zwarte wijzerplaat heeft blauwe accenten met een tachimeter, in echte race stijl. Zowel de index cijfers als de wijzers zijn gecoat met Super-LumiNova. Dit specale horloge wordt gepresenteerd op een zilverkleurige staal armband.

Dit model is een gelimiteerde edite.  

Het binnenwerk, BR-CAL.301., de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren.

De Bell&Ross collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross