Horloge Breitling Superocean Automatic 36 Staal/Oranje rubber A17316D7101S1

  • Superocean 36
€ 3.600,00
Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieSuperocean
ReferentieA17316D7101S1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 17
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatOranje
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandOranje
Garantie2 Jaar

De Superocean definiëert het klassieke duikhorloge. De collectie werd in 1957 door Breitling gemaakt voor professionele en militaire duikers, maar ontwikkelde onmiddellijk volgelingen onder vrijetijdsduikers en horlogeliefhebbers.

Sportief, fris en kleurrijk, de Superocean Automatic 36 is ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar een horloge dat veelzijdigheid, prestaties en stijl combineert. De Superocean Automatic 36 heeft een stevige 36 mm roestvrijstalen kast met een oranje wijzerplaat en oranje rubberen band die past op een roestvrijstalen gesp. Niet alleen klaar voor de uitdagingen van de diepe zeeën (tot 20 bar / 200 meter), de frisse en sportieve Superocean Automatic 36 zal ook vrouwen aantrekken wiens avonturen een beetje dichter bij de kust liggen.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 17, en heeft een gemiddeld gangreserve van 38 uren. Dit automatisch horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Automatic collectie wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling