Horloge Bell & Ross BR03-92 Red Radar BR0392-RRDR-CE/SRB

  • Red Radar
Horloge Bell & Ross BR03-92 Red Radar BR0392-RRDR-CE/SRB
Horloge Bell & Ross BR03-92 Red Radar BR0392-RRDR-CE/SRB
Alt text
Alt text
€ 4.100,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBR0392-RRDR-CE/SRB
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 302
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatRood
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Toen het in 2011 werd uitgebracht, sprak de beroemde Red Radar tot de verbeelding. Het brak de regels. Het ontwerp - zeer vergelijkbaar met een vliegtuigradar - was zowel verrassend als spectaculair. De graphics reproduceerden de scanbeweging van de lichtstraal op een radarscherm met verbluffend realisme. Het felrode kristal bovenop de wijzerplaat doet denken aan het vluchtcontrole-instrument. Dit jaar markeert de terugkeer van deze uurwerken UFO. De stijl van de nieuwe BR 03-92 Red Radar Ceramic-versie is net zo modern als altijd. Het display doorbreekt de traditionele horlogemakerscodes door de graphics van een vliegtuigbesturingsradar opnieuw te bekijken. De tijd is af te lezen via een systeem van roterende schijven, gecombineerd met een analoge wijzer. De wijzerplaat is bekroond met een rood saffierglas. Bell & Ross streeft voortdurend naar innovatie en prestaties. Zijn baanbrekende, avant-garde nieuwe BR 03-92 Red Radar Ceramic belichaamt deze geest perfect. Dit uurwerk combineert uitmuntendheid in uurwerken en design. Eigentijds en verfijnd, het zal zowel verzamelaars van originele horloges, fans van hypermodern design als vliegtuigliefhebbers aanspreken.

De Bell & Ross BR03-92 Red Radar BR0392-RRDR-CE/SRB heeft een 42mm zwart keramiek kast en een zwart rubberen band. De wijzerplaat heeft een rode saffier met antireflectiecoating en rood geverfde cijfers en indexen.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk kaliber BR-CAL.302 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross