Horloge Longines Avigation BigEye L2.816.4.53.2 '439/CVTWDH'

  • Avigation
Uitverkocht
MerkLongines
CollectieConquest
ReferentieL2.816.4.53.2
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberLongines caliber L688
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie1 Jaar

Het tweedehands Longines Avigation BigEye L2.816.4.53.2 horloge is een automatische chronograaf en heeft een staal kast met zwarte wijzerplaat. Het horloge heeft een bruin leren armband en is tweedehands te koop in onze zaak.

Het horloge is aangekocht geweest in onze zaak in december 2020, en is niet gedragen.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak, u kan vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 11/12/2020
  • Alle documenten en de Longines box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 439/CV

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines