Horloge Bell & Ross BR03-92 Diver Military BR0392-D-KA-CE/SRB

  • Military
Horloge Bell & Ross BR03-92 Diver Military BR0392-D-KA-CE/SRB
Horloge Bell & Ross BR03-92 Diver Military BR0392-D-KA-CE/SRB
Horloge Bell & Ross BR03-92 Diver Military BR0392-D-KA-CE/SRB
Alt text
Alt text
Alt text
€ 4.990,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBell&Ross
CollectieBR03 Diver
ReferentieBR0392-D-KA-CE/SRB
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 302
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastKeramiek
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Sinds zijn ontstaan heeft Bell & Ross een sterke geschiedenis opgebouwd in de onderwaterverkenning en breidt nu zijn DIVER-collectie uit met een nieuw model dat zijn kern-DNA weerspiegelt en de functionele benadering van het merk opnieuw bevestigt. Met zijn grauwe olijfkleurige toon weerspiegelt de BR 03-92 DIVER MILITARY de kleur van het militaire uniform en is het een prachtig gecamoufleerd horloge. Trouw aan de militaire technische specificaties, is de olijfgroene wijzerplaat zowel overdag als 's nachts perfect leesbaar dankzij een fotoluminescerende coating waarmee de tijd onmiddellijk kan worden afgelezen.
De BR 03-92 DIVER MILITARY is volledig gemaakt van keramiek en is licht van gewicht, hoge prestaties en vrijwel onkrasbaar. De technische en functionele kenmerken van dit duikhorloge weerspiegelen een reeks militaire specificaties en voldoen aan de vereisten van de internationale norm ISO 6425.

De Bell&Ross BR 03-92 Diver Military BR0392-D-KA-CE/SRB heeft een keramische kast van 42 mm. Het horloge is 300meter waterdicht en heeft een automatisch gangwerk. De wijzerplaat heeft een kaki kleur met een kleine datum op 4 uur. Het horloge is afgewerkt met een zwart rubberen band. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk met het caliber BR-CAL.302.

De Bell&Ross BR collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross