Horloge Breitling Navitimer Chronograph 41 A13324121B1X2

  • Navitimer 41 Chrono
€ 5.800,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieNavitimer Chronographe 41
ReferentieA13324121B1X2
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling Calibre 13
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder kalfs
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Navitimer 01 is hét horloge uit de luchtvaart geschiedenis en heeft zijn oorsprong in 1952. Deze Navitimer heeft een kastdiameter van 41 mm, saffier glas ontspiegeld langs beide kanten, en een stalen kast.

Dit Breitling Navitimer 1 Chronograph 41 horloge is voorzien van ee zwarte wijzerplaat en zwart kalfslederen band met een vouwsluiting. Het horloge met zwarte wijzerplaat is tevens verkrijgbaar met zwart croco leder of de Navitimer staal band.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 13 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 1 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling