Horloge BREITLING PREMIER CHRONOGRAPH 42 A13315351B1P1

  • PREMIER 42
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectiePremier
ReferentieA13315351B1P1
BinnenwerkAutomatic Chronograph
CaliberBreitling Calibre 13
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder croco
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Het nieuwe Breitling horloge Premier chronograph 42 vindt zijn oorsprong in de begin jaren 1940. Sinds eind 2018 heeft dit iconisch model terug zijn intrede gemaakt in de collectie.

Dit Breitling uurwerk, A13315351B1P1, uit de Premier collectie heeft een kastdiameter van 42 mm, en is vervaardigd uit staal met een verbazende afwerking en details. Het horloge wordt geleverd met een  zwarte croco lederband en een vouwsluiting. Maar u kan een andere band kiezen, kalfsleder of een staal armband. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur met een datum op 6 uur.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 13 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Premier Chronograph 42 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling